Forum szkoły opycznej w Krotoszynie
Informuje wszystkich ktorzy nie byli obecni na reprymendzie od naszej szefowej ze obecnosc na targach jest obowiazkowa o godz 10:00 Miejsce spotkania pod wejsciem na targi .W przypadku spóznienia z przyczyn nie zaleznych od was (rozkład jazdy pociagów za bardzo nie pasuje aby dotrzec na godzine 10:00) prosze o informowanie w takiej sytuacji P. Ilonę
wszystkie osoby ktore chca wejsc na targi prosze o zarejestrowanie sie na stronie www.targioptyka.mtp.pl te soby co pracuja w zawodzie prosze sie rejestrowac jako optyk i na firme w ktorej sie pracuje ,Pozostali na szkołe
Po zarejestrowaniu sie wydrukujcie czesc rejestracji (jest tam taka specjalna ikonka)
potwierdzenie wykonania rejestracji obowiąskowo zabieracie ze soba do Poznania.:D
suuper.. teraz tylko trzeba sprawdzić rozkład PKP i się dograć..
no i zapomniałaś dopisać kochana małym druczkiem,iż czeka nas misja specjalna..
otóż Pani Ilonka przygotowała dla nas NIESPODZIANKĘ podczas tegoż wyjazdu +wykład..
Ostatnio edytowany przez Marti (2010-11-09 12:06:13)
Asystencina sprzedarzy
ja nawet niewiem gdzie mam tam isc ............ lol czy ja znam poznan ? grrrr !!! nigdzie nie jade xD
Dla tych, co nie znają Poznania:
http://www.mtp.pl/all/pl/podroz_i_pobyt/index/
Poza tym proszę nie straszyć nieobecnych niespodziankami, to nie będzie rzeź... tylko niespodzianka
A poważnie, chodzi tylko o to, żebyście coś wynieśli z tych targów (poza gadżetami
Miejsce na obiad będzie albo już jest zarezerwowane w Sfinksie (podobno tak wszyscy uzgodnili)
Obecność jak na każdych zajęciach będzie sprawdzana, więc jeśli kogoś nie będzie to proszę o informację i usprawiedliwienie na piśmie.
Przypominam, że to 9h godzin pracowni oraz, że zobowiązani są Państwo do pilnowania swojej frekwencji sami.
Gdyby ktoś jeszcze nie wiedział, co i jak to proszę o maila: ilona.plonka.83@gmail.com
Asystencina sprzedarzy
ołłł to chyba jednak dam rade jak naprzeciw
tylko tak samemu pociagiem
Angela ty masz autko zabierz mnie ze soba : mrrrr
Asystencina sprzedarzy
dobra a teraz tak serio .. jedzie ktos autkiem przez krotoszyn ? albo cos ? czy ktos jeszcze pociagiem jedzie z krota? bo ja chetniej bym sie autem z kims zabral , troche by mi sie na biletach zaoszczedzilo , bo ciagle kupuje cale, nie mam juz szkolnej legitymacji wiec do tej pory kupowalem cale bilety : (
CropMasterEtson napisał:
dobra a teraz tak serio .. jedzie ktos autkiem przez krotoszyn ? albo cos ? czy ktos jeszcze pociagiem jedzie z krota? bo ja chetniej bym sie autem z kims zabral , troche by mi sie na biletach zaoszczedzilo , bo ciagle kupuje cale, nie mam juz szkolnej legitymacji wiec do tej pory kupowalem cale bilety : (
eeeee kropek ty mlody jestes to sobie w sekretariacje wyrobisz wiec w czym problemo??????
Asystencina sprzedarzy
wisienka napisał:
CropMasterEtson napisał:
eeeee kropek ty mlody jestes to sobie w sekretariacje wyrobisz wiec w czym problemo??????
no nawet nie wiedzialem ze jest taka mozliwosc ; ) hehe