Forum szkoły opycznej w Krotoszynie
Asystencina sprzedarzy
Witam was moje oksony ) moj post glosi pradawna prawde szaolinu : otoz droga do swiatlosci jest niezwykle imrezowanie , w zwiazku z tym chcial bym zapodam tu o to na tym rzymskim forum romanum ,tematem a za razem pomyslem o zorganizowaniu "biby" sytuacja wyglada tak : ?JESLI biba nie wypali np tam w szkole , to moja propozycja jest by bibowac u mnie na chacie, zapraszam bardzo bardzo serdecznie wszystkich chetnych na bibke u mnie na bunkrze domowym . remontyh u mnie w pokoju dobiegly konca wiec problemu nie bedzie, jesli ktos bedzie chcial walnac nocke to mam 4 lozka ; ))) mamusia wyjedzie sobie w piatek do anglii heh, wiec Etson home alone -na swieta zamiast kevina ;D
piszcie co tam myslicie o tym ,.,..czy znalezli by sie chetni na kameralna domóweczke co do terminu to zapewne sobota
po poznaniu .jesli macie inne ciekawe pomysly ja jestem otwarty !!! jee !!! tam gdzie biba Croopek musi byc
pozdro pozdro.
Hmmm... no ja myślę, że to bardzo rozsądny pomysł jest... Zresztą nie wiem czy nam babeczka wynajmie jakiś pokój po ostatniej imprezie więc propozycja jak najbardziej na miejscu...
No to jeszcze zależy kto by zostawał, ale myślę że chętnych się znajdzie...
Asystencina sprzedarzy
prawidlowo 2 vipow mamy
widze ze sie szykuje meski wieczor hah
bo kobiet brak jak narazie ; )) Angelka by tu pasowala
no i Slawek ..
nasz PRO cytryniarz.